Stadium concerto

cine suntem

Bursa de muzica

mai multe entități, un singur scop 

Știm bine că editori, autori și compozitori realizează o activitate creativă și mulți dintre aceștia nu pot avea grijă de toate activitățile necesare pentru a promova, organiza și proteja creațiile lor.

Bursa de muzica ,pune la dispoziția autorilor, editorilor și artiștilor experiența și profesionalismul nostru, printr-o serie de structuri care, operează pe piata  italiană, spaniolă și română si formează o singură entitate: Bursa de muzica.

Bursa de muzica este formată din

  • La Musica - ediția de muzică spaniolă

  • Muzica - imprimare CD - DVD - VINILURI -  La Musica operează în domeniul replicării optice a amintirilor optice, oferind un serviciu specializat de imprimare, copiere CD-uri, DVD-uri și VINYL-uri și ambalare JEWEL BOX, DIGIPACK, DIGIFILE, DVD BOX. Ultima noutate este CD-ul de vinil. De fapt, suntem capabili să realizăm pe CD sau DVD reproducerea grafică a vechiului vinil chiar și cu canale. Orice cerinta a clientilor este de o importanta primordiala pentru noi.Clientul de fapt, are la dispoziție o gamă largă de pachete: puteți opta pentru plicul transparent sau puteți cere ceva special.  Cereți un cost estimativ

 

  • Luigi Febbraro - producător și editor.  Ca producător și editor, Luigi Febbraro promovează difuzarea creației muzicale, sporind-o din punct de vedere economic și artistic.

  • European Music Publishing -Compania de producție - ediție muzicală care operează în România 

  • Bursa de Muzica Promovăm toți artiștii și operatorii înregistrați pe site-ul nostru. În calitate de artist veți avea o pagină personală. Prin alegerea unuia dintre cele trei abonamente, veți beneficia de serviciile noastre de sponsorizare, promovare și partajare pe canalele noastre, inclusiv concerte, festivaluri și știri care vor avea pe dumneavoastra sau pe trupa dumneavoastra ca protagoniști. Avem o rețea de peste 50 de mii de artiști, autori și compozitori din întreaga Europă pe care le puteți accesa prin serviciul nostru de newsletter. Vă publicam și distribuim muzica online. Amazon, Audible, Deezer, DJ Shop, eMusic, Google Play, Spotify, Insula muzicii, tape.tv, Itunes ... sunt doar câteva dintre sutele de magazine digitale unde vor fi lansate melodiile tale. Pentru informații, nu ezitați să ne contactați!

 Inscrieti-va la portalul nostru , alegeți Bursa de Muzica!